Mihaela Radulescu Felix Baumgartner : Ce Se Intamplă In Relația Dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner Diva De La Pro Tv A Făcut Dezvăluiri Surpriză Impact

În ultima perioadă Mihaela a fost rezervată în privința declarațiilor pe marginea acestui subiect și a preferat să se bucure de clipele fericite departe de ochii curioșilor. Mihaela Rădulescu declarații despre despărțirea de Felix Sătulă să citească în presă articole referitoare la despărțirea de Felix Baumgartner la finalul anului 2020 Mihaela Rădulescu a răbufnit și a făcut un comentariu pe marginea acestui subiect.


Mihaela Radulescu Si Felix Baumgartner S Au Casatorit Deja Indiciile Care Le Dau De Gandit Fanilor Perfecte Ro

Cei doi au fost destul de discreți și au încercat mereu să țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Mihaela radulescu felix baumgartner. Mihaela Rădulescu are o relație de șase ani cu parașutistul austriac Felix Baumgartner. Deși în ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit Mihaela și Felix sunt îndrăgostiți la fel ca-n prima zi și își trăiesc iubirea mai departe fără să țină cont de gura lumii. N-am mai fost invitată ca mamă nicăieri a spus vedeta la începutul podcastului.

1 hour agoMihaela Rădulescu. Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au ținut mult timp prima pagină a tabloidelor iar o posibilă despărțire între cei doi a fost speculată încă din primele luni de relație. Cu toate că nu este în România și nu a putut să-și vadă toți apropiații aceștia nu au uitat-o pe vedetă ci i-au transmis toată.

Invitată la emisiunea Vorbește Lumea Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația sa cu parașutistul Felix Baumgartner cel cu care împarte. Frumoasa vedetă a împlinit 52 de ani și a sărbătorit alături de cei mai importanți bărbați din viața ei. Recent vedeta a fost invitată în cadrul emisiunii Vorbește lumea și a făcut câteva declarații despre relația cu Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu a ținut să îi mulțumească fiecărui coleg și prieten în parte dar nu a uitat nici de cel mai important bărbat din viața sa. Mihaela Rădulescu se află de mulți ani într-o relație cu Felix Baumgartner austriacul care a făcut un salt spectaculos din stratosferă. Are o carieră de succes duce o viață de vis de mai bine de 15 ani în Monaco se bucură de reușitele fiului său și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner devenit.

Ziua sa de naștere a găsit-o alături de bărbatul pe care îl iubește Felix Baumgartner dar și de prietenii săi dragi. 1 day agoMihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au o relație de ani de zile. Mihaela Rădulescu 51 formează un cuplu alături de sportivul austriac Felix Baumgartner de șase ani însă povestea lor de dragoste continuă să reprezinte un subiect de discuție.

1 hour agoMihaela Rădulescu se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Cum gura lumii n-o închide decât pământul s-a tot scris pe pandemie că Mihaela Rădulescu și celebrul ei partener parașutistul Felix Baumgartner s-ar fi despărțit. Ajunsă la vârsta de 52 de ani Mihaela se bucură acum de o viață de vis.

Ce a spus Mihaela Rădulescu despre relația cu Felix Baumgartner după ce s-a speculat că s-au despărțit. Felix BAUMGARTNER Extrem sportler mit seiner neuen Freundin Mihaela Radulescu Schwartzenberg ROMTV ModeratorinPromiPromis. Însă dintre zecile sau sutele de urări pe care le-a primit lipsește cea mai importantă cea a iubitului ei Felix Baumgartner.

Însăși vedeta de la Pro TV a ținut să precizeze că relația lor s-a încheiat de nenumărate ori doar în presa din România. Față în față cu Amalia Enache Mihaela Rădulescu a vorbit cu sinceritate despre provocările de a fi mamă și despre cum a gestionat anumite situații de-a lungul timpului. Ieri 3 august a fost o zi specială pentru Mihaela Rădulescu.

Întrebată despre relaţia cu Felix Baumgartner şi speculaţiile din ultima vreme cu privire la despărţirea de acesta prezentatoarea TV a susţinut că orice relaţie neconvenţională mai ales între doi oameni publici e dezbătută. Că soacra că Felix ar fi călcat strâmb au apărut tot felul de speculații alimentate de faptul că diva de la Monaco și iubitul au postat din ce în ce. Mihaela is currently dating sky diving daredevil Felix Baumgartner 45 who set a world sky diving record in 2012 when he leapt from the stratosphere 128100 feet.

De la începutul relației toată presa din România. Mihaela Rădulescu 51 de ani a vorbit într-un interviu Viva despre emisiunea Ferma pe care urmează să o prezinte şi despre viaţa personală. Deși de-a lungul timpului presa a speculat de foarte multe ori că vedeta și Felix Baumgartner s-au despărțit cei doi au dovedit că iubirea lor este mult prea mare și că pot trece peste orice moment dificil împreună.

Mihaela a vorbit recent despre modul cum se comportă ea cu austriacul Felix precum și care este felul lor de-a fi în relație. Vedeta a vorbit despre căsătorie în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV punând încă o dată capăt zvonurilor care o dădeau. Mihaela Radulescu Ayan Felix Baumgartner.

În ciuda faptului că e implicată de șase ani într-o relație cu parașutistul Felix Baumgartner Mihaela Rădulescu nu se grăbește deloc să facă pasul cel mare.


Mihaela Rădulescu And Felix Baumgartner Seem To Have Taken The Big Step Photo Evenimentul Zilei


S A Despărțit Mihaela Rădulescu De Felix Baumgartner Imaginea Care Lămurește Totul


Felix Baumgartner Mihaela Radulescu Schwartzenberg Editorial Stock Photo Stock Image Shutterstock


Mihaela Rădulescu Spune Adevărul Despre Relația Cu Felix Baumgartner După șase Ani De Iubire Am Stat Foarte Mult Despărțiți Galerie Foto Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Mihaela Radulescu Si Felix Baumgartner Adevarul Despre Relatia Lor


Mihaela Radulescu Felix Baumgartne Fotos Imago


Mai Este Mihaela Rădulescu Cu Felix Baumgartner


Ce Se Intamplă In Relația Dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner Diva De La Pro Tv A Făcut Dezvăluiri Surpriză Impact


Mihaela Radulescu Si Felix Baumgartner Traiesc Poveste De Drste Ce Declarat Juratul De La Romanii Foto Von Tiebout279 Fans Teilen Deutschland Bilder


Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner S Au Despărțit Detaliul Care I A Dat De Gol Impact


Felix Baumgartner Und Mihaela Radulescu Schwartzenberg Anlaesslich Der 20 Jose Carreras Gala Am 18 12 20


Mtv Romania Mihaela Radulescu Schwartzenberg Si Felix Facebook


Osterreichische Extremsportler Felix Baumgartner L Und Mihaela Radulescu Schwartzenberg Kommen Fur Die Kitz Race Club Party 2015 In Kitzbuhel Osterreich 24 Januar 2015 Foto Felix Hoerhager Dpa Stockfotografie Alamy


Mihaela Radulescu Felix Baumgartner Instagram Foto Von Terese 39 Fans Teilen Deutschland Bilder


Pro Tv Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu Aniversează 5 Ani Impreună Ce Mesaj Plin De Iubire I A Transmis Austriacul


Jetzt Wehrt Sich Felix Liebe


Felix Baumgartner And Mihaela Radulescu Dating Gossip News Photos


Felix Baumgartner Und Mihaela Radulescu Schwartzenberg Anlaesslich Der 20 Jose Carreras Gala Am 18 12 20


Pin On Mr

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url